Prodaja ležajeva za železnicu zahteva ispunjenje očekivanja kupaca

15.12.2020.

Železnica je industrijski segment koji je veoma značajan za uspostavljanje prevoznih funkcija, kako ljudi, tako i roba. Karakteriše je jedinstven vozni park – vozovi i tramvaji, kao i njihove putanje za kretanje, odnosno pruge. Prodaja ležajeva neophodna je i za ovaj segment industrije. Poboljšanje efikasnosti i pouzdanosti voznog parka železnice treba da se temelji na inovativnim rešenjima, u kojima veliku ulogu imaju i savremeni ležajevi, odnosno lageri. Prodaja kvalitetnih rešenja u vidu ležajskih setova, moguća je u E-lager ponudi, od proizvođača SKF. 

 

Prodaja ležajeva u asortimanu E-lager shop-a zasniva se na obezbeđivanju kontinuiteta funkcionisanja svih delatnosti, posebno u oblastima industrije. Nova tehnologija praćenja stanja železnice i održavanje koje se na tome zasniva, znatno produžava vek upotrebe ležajeva, odnosno lagera, kao i intervale održavanja i zamene delova. Prodaja lagera koji su funkcionalni, trajni i vrlo raznoliko primenjivi, omogućena je modernim E-lager shop-om. Tu su čuveni kuglični, igličasti, cilindrično i konusno valjkasti, klizni i potporni, kao i buričasti, linearni, CARB i super precizni ležajevi. Prodaja obuhvata mnogo segmenata i delatnosti, a železnica je jedna od osnovnih oblasti industrije u kojoj ležajevi i srodni delovi imaju široku primenu.

 

lageri lezajevi prodaja lezajeva

 

Karakteristike kvalitetnih ležajeva koji imaju primenu u železnicama


Prodaja lagera pokriva veliki broj raznolikih poslovnih tržišta. Železnica je jedna od delatnosti, u kojoj ležajevi imaju bitan značaj. U primeni na železnici, ležajevi moraju ispunjavati sve zahteve klijenata. To uključuje potrebu za pouzdanošću i trajnošću, produženim intervalima održavanja, dizajnerski inovativnim rešenjima koji su ujedno funkcionalni i štede prostor, i još mnogo toga drugog.


Prodaja ležajeva za železnicu vrši se periodično, a čest izbor su radi uvođenja inovacija i otklanjanja mnogih problema u funkcionisanju točkova. Savremeni SKF lageri, zaptiveni i prethodno podmazani, nude veću pouzdanost i potrebe za održavanjem u poređenju sa tradicionalnim ležajevima. U pogledu karakteristika za funkcionisanje voznog parka, jedinice ležajeva točkova su vitalne komponente koje pomažu u obezbeđivanju pouzdanosti u radu.

 

Prednosti koje daju ležajevi za primenu na železnici

 

Prodaja lagera za potrebe železnice zasniva se na obezbeđivanju visokog stepena kvaliteta, pouzdanosti i trajnog funkcionisanja. Nemoguće je kretanje vozova po šinama pruge bez točkova. A upravo se na točkovima nalaze ležajevi. Prodaja određenog tipa, modela i konkretnog oblika ležaja za točkove vozova, moguća je na našem tržištu u našoj opremljenoj E-lager ponudi.


Veliki broj ležajeva svrstava se u našoj ponudi za industrijske potrebe, među kojima se nalazi i železnica. U tom pogledu, težimo da naša prodaja lagera daje prednosti u odnosu na sve druge ponude, realizovana kroz trgovinu svetski poznatih brendova. Tako, ulažemo napor da budemo jedinstveni i nudimo rešenja za širok spektar dizajna točkova, kao i za sve vrste železničkih sredstava. To uključuje brze vozove, dizel i električne lokomotive, putničke vagone, teretna kola, kao i vozila za masovni tranzit poput tramvaja.


Pored toga što je prednost prodaja lagera koji su jedinstveni sa apsekta dizajna, raznoliki u pogledu dostupnih modela i širokoj nameni, akcenat je kao i uvek na kvalitetu. Širom sveta, u svim klimatskim uslovima, u rasponu od umerene preko tropske pustinje, do divljine ispod nule, ležajevi koji su deo E-lager asortimana su vrlo izdržljivi i snažni. Pomažu u smanjenju radne temperature, produžavanju intervala održavanja, kao i smanjenju troškova u primeni na železnici. Upravo zbog toga, vozovi se mogu bezbedno i efikasno kretati unutar gradova, država, ali i na međunarodnom nivou.


Prodaja ležajeva koji su namenjeni železnici obuhvata najčešće određeni tip i model. Jedni se koriste za točkove, drugi su tu kao jedinice ležajeva vučnog motora. To su: cilindrično i konusno valjkasti, ležajevi sa elektroizolacionim premazom, kuglični ležajevi sa dubokim žlebom, kuglični ležajevi sa dodirom u četiri tačke, i mnogi drugi.


E-lager shop razvio je vrlo atraktivnu ponudu u kojoj se može naći veliki broj vrsta i modela ležajeva, koji potiču od svetski renomiranih proizvođača. Prodaja lagera pokriva veliki broj segmenata poslovnog tržišta. Budite raspoloženi i pogledajte našu online prodavnicu, u kojoj možete pronaći idealan proizvod za veliki broj industrija, mašina i drugih poslovnih potreba. U svakom trenutku možete i da nas kontaktirate, kako bismo zajedničkim snagama učinili produktivnost vaših mašina još većom, dugotrajnijom i snažnijom.