Ko stvarno proizvodi vaše kotrljajuće ležajeve?

01.02.2018.

Ukoliko ne nabavljate SKF kotrljajuće ležajeve i druge SKF proizvode preko SKF-ovih ovlašćenih distributera, rizikujete da dobijete mnogo manje od onoga što plaćate ...

Saznaj više

Kako HENKEL LOCTITE tehnologijom obuzdati razornu snagu fluida

15.05.2018.

Henkel proizvodi su profesinalna rešenja dugo prisutna na tržštu, Henkel je brend koji vam nudi radikalno nova, visokotehnološka rešenja za održavanje industrijske opreme. Širok asortiman kompozitnih proizvoda baziranih na polimernoj keramici predstavlja ....

Saznaj više

Kuglični ležajevi - vrste i namene

06.08.2018.

Kuglicni lezajevi predstavljaju vrstu kotrljajnih ležajeva koji, slično kao i klizni ležajevi, omogućavaju vođenje i adekvatan rad pokretnih delova mašina (osovina, vratilo). Pročitajte više o vrstama i namenama kugličnih ležajeva.

Saznaj više

Dvokomponentni lepak - benefiti korišćenja

23.08.2018.

Primena lepkova drastično se povećala u proteklih nekoliko decenija i vrlo je rasprostranjena, od kućne primene pa sve do mnogobrojnih industrijskih grana, poput automobilske, vojne, avio-industrije, građevinske, tekstilne i mnogih drugih. Lepak radi po principu prijanjanja delova istih ili različitih materijala jedan na drugi. 

Saznaj više

Sve što ste želeli da znate o ležajevima (lagerima)

26.10.2018.

Postoji mnogo vrsta ležajeva, od kojih se svaki koristi u različite svrhe. Ipak, pojam ležajeva u svakodnevnom životu je naizgled vrlo zanemarljiv, niko o njima ne razmislja niti obraća pažnju na njihovo postojanje u okolini, ali kada se malo bolje zamislimo oni su oko nas od kada se probudimo do kada uveče zaspimo. 

Saznaj više

Prednosti univerzalnog lepka

23.11.2018.

Sigurno vam se mnogo puta dogodilo da ste nehotice slomili neki predmet u svom domu, bilo da je to ručica na vašoj omiljenoj šolji za kafu ili neki dragi suvenir koji sa sobom nosi gomilu uspomena. Pročitajte za šta sve vam može biti od koristi univerzalni lepak.

Saznaj više