Uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja sajta

 

Hvala što ste posetili naš internet sajt „e-lager“. Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korišćenja kao i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo Vas da napustite internet sajt.


Vlasništvo sadržaja sajta


Svi sadržaji objavljeni na internet sajtu, vlasništvo su kompanije HandlerWest i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Pre bilo kakve upotrebe materijala i tekstova sa ovog sajta najbolje da nas kontaktirate putem e-maila i zatražite dozvolu.


Vaša upotreba internet sajta


Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. HandlerWest, kao autor se ne obavezujemo da redovno ažuriramo informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, ne možemo garantovati da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.


Izuzeće od odgovornosti


Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.


Izmena uslova korišćenja


Autor može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja, ili da je posetite prilikom prihvatanja uslova u procesu kupovine naših proizvoda.