Klizni lezajevi i njihova primena

2020-03-23

Posmatrajući svet oko sebe, često na sve gledamo kao na celinu. Nismo u stanju da razaznamo materijale i delove od kojih je sastavljena neka mašina ili pak neki predmet u domaćinstvu blizak nama. Međutim, postoje elementi bez kojih je potpuno nezamisliv rad mnogih mašina i uređaja oko nas. Ležajevi su upravo jedni od njih. Njihova primena u vašem domu je raznolika!

Saznaj više

Šta su buricasti lezajevi i gde se primenjuju

2020-03-11

Postoji mnogo vrsta ležajeva, od kojih se svaki koristi u različite svrhe i ima svoje jedinstvene namene. Iako je za razumevanje rada lagera potrebno izuzetno poznavanje mehanike, možemo i laički gledano shvatiti gde se sve nalaze ležaji i kako se upotrebljavaju. Prodaja lezajeva danas je veoma rasprostranjena i što je još važnije – svima dostupna. 

Saznaj više

Odgovor na visoke zahteve – super precizni lezajevi

2020-02-28

Pogledamo li samo malo bolje i dublje svet oko sebe, shvatićemo da prisustvujemo četvrtoj industrijskoj i tehnološkoj revoluciji. Ljudi se menjaju i usavršavaju velikom brzinom, dok mašine i pogoni dobijaju nove i moćnije performanse. Zahvaljujući svim ovim dostignućima, primena i prodaja lezajeva svakim danom se dodatno unapređuje. Širi se mreža proizvođača i dobavljača, a samim tim tržište postaje sve veće. Definitivno je da su unapređeni i oni – lageri. Prodaja se vrši i online, pa tako ceo asortiman možete pronaći kod nas na sajtu.

Saznaj više

Handler West partner Flendera u Srbiji

2020-01-27

Tehnologija danas napreduje brže od očekivanog, a naš zadatak je da idemo u korak sa njom. Na taj način nećemo biti samo nemi posmatrači zbunjujućih promena, već aktivni korisnici inovacija koje nam svima olakšavaju svakodnevicu. 

Saznaj više

Praktična primena ležajeva u vašem domu

2020-01-16

Kada pogledate bilo koji predmet koji vam je u neposrednoj blizini, ležajevi su nešto što vam poslednje padne na pamet. Takođe, to je nešto bez čega savremeni život i industrija nisu zamislivi. Međutim, sve se to rasvetli kada prvi put dođete u priliku da u pretraživač ukucate “prodaja lezajeva”, “lezajevi katalog” ili “lageri online”. 

Saznaj više

Super precizni ležajevi i njihova primena

2019-12-09

Svet se neverovatnom brzinom menja. Neke stvari koje u prošlosti nismo mogli da zamislimo, danas su moguće, a šta nas čeka u budućnosti, videćemo. Napredna tehnologija nam je danas dostupna, a holografski televizori, supersonični vozovi, veštačka inteligencija i leteći automobili čini se da će veoma brzo biti dostupni.

Saznaj više