Informacije o dostavi

Za isporuku robe koristimo kurirske službe dostupne za područje Srbije, u ovom trenutku je to POST EXPRESS. Troškovi dostave nisu uračunati u cenu, troškove dostave plaćate kurirskoj službi prilikom preuzimanja robe ili preko računa ukoliko imate ugovor sa istom. Cena dostave zavisi i od težine paketa i naplaćuje se prema cenovniku kurirske službe.


Cenovnik dostave po kilogramu možete pogledati u sledećoj tabeli:

 

 

 


Vreme isporuke je obično do 48 časova od momenta kada ste obavili porudžbinu za sve proizvode koji su prikazani kao dostupni. Ukoliko poručite robu do 12h, roba šaljemo istog dana. Treba da imate u vidu da većina kurirski službi ne radi nedeljom i za vreme državnih praznika.


Vreme isporuke za robu koja nije na lageru je uglavnom 7-15 dana, a o tačnom vremenu ćete biti obavešteni emailom nakon plasiranja porudžbine.


Oko preuzimanja pošiljke dogovarate se sa kurirom, koji će Vas kontaktirati radi dogovora oko vremena preuzimanja pošiljke.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da se uverite da pošiljka nije oštećena. Ukoliko je pošiljka oštećena imate puno pravo da pošiljku ne primite. Prezimanjem pošiljke smatraćemo da ste pošiljku odnosno sadržinu pošiljke prihvatili u ispravnom stanju.