CARB lezajevi i njihova primena

2020-05-18

Uvek u životu postoje one sitnice bez kojih ne bi moglo da se funkcioniše. Krupne stvari su nam vidljive i dohvatljive, dok vrlo retko pomislimo na sve one sitne delove koji su sastavni deo naših kreveta, prozora, liftova, miksera, ventilarora, automobila, mašina u proizvodnji… Upravo takvi su lageri. Prodaja istih je poslednjih godina na veoma visokom i zadovoljavajućem nivou. Dovoljno je samo da na internetu ukucate lageri prodaja, i pronaći ćete ono što tražite. Naravno ukoliko znate šta tražite. Ukoliko baš i niste sigurni, pišite nam putem našeg kontakt centra i vrlo brzo ćete dobiti informaciju o broju i dimenzijama proizvoda koji će vam odgovarati i ispuniti sve vaša očekivanja u vezi sa potrebama koje imate. 

Saznaj više

Potporni lezajevi i načini kupovine

2020-04-14

Da li ste se ikada zapitali bez koje to jedne stavke svet ne bi mogao da napreduje ovolikom brzinom? Bez čega bismo tapkali u mestu, prali veš na ruke, išli isključivo pešice ili živeli bez kućnih aparata? Budite sigurni da su to ležajevi, odnosno lageri. Prodaja istih danas je veoma olakšana. Starije generacije verovatno su posećivale razne otpade i tražile odgovarajuće delove. Da li mlađe generacije poznaju termin lagera? Da li znaju čemu služe i gde ih mogu nabaviti?

Saznaj više

Klizni lezajevi i njihova primena

2020-03-23

Posmatrajući svet oko sebe, često na sve gledamo kao na celinu. Nismo u stanju da razaznamo materijale i delove od kojih je sastavljena neka mašina ili pak neki predmet u domaćinstvu blizak nama. Međutim, postoje elementi bez kojih je potpuno nezamisliv rad mnogih mašina i uređaja oko nas. Ležajevi su upravo jedni od njih. Njihova primena u vašem domu je raznolika!

Saznaj više

Šta su buricasti lezajevi i gde se primenjuju

2020-03-11

Postoji mnogo vrsta ležajeva, od kojih se svaki koristi u različite svrhe i ima svoje jedinstvene namene. Iako je za razumevanje rada lagera potrebno izuzetno poznavanje mehanike, možemo i laički gledano shvatiti gde se sve nalaze ležaji i kako se upotrebljavaju. Prodaja lezajeva danas je veoma rasprostranjena i što je još važnije – svima dostupna. 

Saznaj više

Odgovor na visoke zahteve – super precizni lezajevi

2020-02-28

Pogledamo li samo malo bolje i dublje svet oko sebe, shvatićemo da prisustvujemo četvrtoj industrijskoj i tehnološkoj revoluciji. Ljudi se menjaju i usavršavaju velikom brzinom, dok mašine i pogoni dobijaju nove i moćnije performanse. Zahvaljujući svim ovim dostignućima, primena i prodaja lezajeva svakim danom se dodatno unapređuje. Širi se mreža proizvođača i dobavljača, a samim tim tržište postaje sve veće. Definitivno je da su unapređeni i oni – lageri. Prodaja se vrši i online, pa tako ceo asortiman možete pronaći kod nas na sajtu.

Saznaj više

Handler West partner Flendera u Srbiji

2020-01-27

Tehnologija danas napreduje brže od očekivanog, a naš zadatak je da idemo u korak sa njom. Na taj način nećemo biti samo nemi posmatrači zbunjujućih promena, već aktivni korisnici inovacija koje nam svima olakšavaju svakodnevicu. 

Saznaj više