Flender reduktori i spojnice

02.07.2020.

Kada gledate mašine i mehanizaciju, svaki element i deo je od posebne važnosti. On mora da bude od dobrog proizvođača, visokog kvaliteta, i kompatibilan sa ostatkom mehanizacije. Zato, treba da saznate šta su Flender reduktori i Flender spojnice.

Saznaj više

FLENDER- marka od poverenja

05.08.2020.

Kako su mašine postale deo naše svakodnevnice i imaju veliki uticaj na naš životni standard, operativni razvoj mašina iz dana u dan je sve bliži perfekciji, dok same mašine postaju dosta kompleksnije. Na izuzetno konkurentnom tržištu Flender je jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju komponenti mehaničkog pogona. Flender reduktori i Flender spojnice se izdvajaju kao posebno cenjeni zbog visokog nivoa kvaliteta, ali i izuzetno atraktivnog odnosa cene i kvaliteta.

Saznaj više

Gde sve možete koristiti ležajeve iz E-lager ponude

17.08.2020.

Neki od nas ne mogu da započnu dan bez šoljice kafe, ali svakako niko od nas ne može da započne dan bez upotrebe ležaja ili lagera, nazovite ga kako vam je zgodnije, to svakako ne umanjuje njegov značaj. Potpuno neprimetno lageri su sastavni deo naših uobičajenih dnevnih aktivnosti. Samo naizgled zanemarljivi, ležajvi su prisutni u svakom aparatu, automobilu, igračkama, spravama za vežbanje i mnogim drugim predmetima na koje ne bi ste ni pomislili, pa je zato prodaja lezajeva u izuzetnom porastu iz dana u dan. 

Saznaj više

SKF proširuje JIS-ove kuglične ležajne jedinice sa novom UC 300 serijom za kontaminiranu sredinu

18.08.2020.

Svojom novom UC 300 serijom kugličnih ležajeva, SKF je povećao zaštitu od kontaminacije u težim i naprednijim zahtevima. U našoj ponudi na stanju imamo kompletne ležajne jedinice UC 300 serije, sa ugrađenim ležajevima. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Saznaj više

Zagarantovana sigurnost uz Addinol ulje

29.09.2020.

Koje ulje je najbolje za moj auto i kako da znam koje ulje ide u motor, a koje u menjač? Koja je razlika između mineralnog i sintetičkog ulja i šta je polusintetičko ulje? Kako da izaberem pravog proizvođača kojem ću verovati, a da su cene razumne? 


Na ova i na druga pitanja danas vam dajemo odgovore kako biste vi i vaše vozilo bili bezbrižni. 

Saznaj više

Elesa+Ganter – svetski spoj brendova za inovativnu unikatnu ponudu

12.10.2020.

Poslovno zajedništvo na svetskom nivou koje čine kompanije Elesa i Ganter, rezultiralo je vrhunskim projektovanjem i izradom savremenih tehničkih rešenja namenjenih mašinskoj industriji. Dve kompanije kreiraju inovativne proizvode u oblasti inženjerstva, kroz vrlo bogat i kvalitetan asortiman mašinskih elemenata, alata i delova. 

 
Saznaj više