Elesa+Ganter – svetski spoj brendova za inovativnu unikatnu ponudu

12.10.2020.

Poslovno zajedništvo na svetskom nivou koje čine kompanije Elesa i Ganter, rezultiralo je vrhunskim projektovanjem i izradom savremenih tehničkih rešenja namenjenih mašinskoj industriji. Dve kompanije kreiraju inovativne proizvode u oblasti inženjerstva, kroz vrlo bogat i kvalitetan asortiman mašinskih elemenata, alata i delova.


Kvalitet kao imperativ proizvodnje potvrđuju i neverovatne 52 nagrade za industrijski dizajn, čiji je nosilac upravo zajedništvo Elesa+Ganter. Uz ekspertizu i apsolutno poznavanje mašinske i drugih oblasti industrije, proizvodi koji su funkcionalni i unikatno dizajnirani pravi su kodeks kvaliteta, koji se postavlja kao standard u svetskim razmerama. Paleta artikala kroz celokupan asortiman, dostupna je na e-lageru i svaki proizvod može se kupiti putem online prodavnice. Pozivamo vas da pogledate svaki artikal koji vas interesuje, informišete se o svojstvima, pošaljete upit ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu, i poručite kvalitetne mašinske elemente, delove i alate putem e-lager shop-a.

 

elesa ganter

 

Bogata istorija poslovanja rezultirala je zajedničkim postignućima


Kompanija Elesa+Ganter danas nudi kompletne inženjerske proizvode uz tehničku pomoć uz prepoznatljiv dizajn, razvijenu mrežu distribucije i što je veoma važno – višedecenijsko neprocenjivo iskustvo u mašinskoj industriji. Upravo to iskustvo, ispisuje istoriju razvoja delatnosti odvojenih kompanija.


Kompanija Elesa osnovana je davne 1941. godine sa sedištem u Italiji, kao prepoznatljiv dizajner i proizvođač mašinskih elemenata i alata. Neprestanim ulaganjem u istraživanje, razvoj i usavršavanja, dostigla je cifru od 200 patenata i registrovanih dizajnova, uz osvojene 42 nagrade. Ganter je kompanija koja je osnovana znatno ranije – 1894. godine u Nemačkoj kao mehanička radionica, uz veoma brzo razvijanje i postavljanje standarda kvaliteta u proizvodnji delova namenjenih različitim industrijskim granama.


Spajanjem kompanija Elesa i Ganter doprinelo je širenju asortimana, postignuća i rezultata. Uz obimna znanja iz oblasti dizajna koja potiču iz kompanije Elesa i detaljnosti, preciznosti i unikatnosti Ganter industrijskih delova, dobijena je savršena kombinacija znanja, ekspertize i veština što čini da budu nenadmašni u svom poslovanju.

 

Kvalitetni asortiman proizvoda za najrazličitije delatnosti i namene


Zajedničkim poduhvatom Elesa i Ganter kompanija, stvoren je asortiman kvalitetnih, inovativnih i višenamenskih proizvoda. Sa izuzetnim ponosom se može reći da se više od 60.000 šifara proizvoda vrši distribucija u preko 70 industrijalizovanih zemalja širom sveta, što je dostupno u online i štampanom katalogu. Bogat sadržaj kataloga smešten je na 2.120 stranica, 1.330 serija proizvoda, svrstanih u 18 grupa, uz širok spektar opštih i stručnih informacija. Artikli imaju visoke performanse, ističu se i grupišu na osnovu savremenih karakteristika, kao što su:

 

  • nerđajući čelik otporan na koroziju;
  • bela boja proizvoda za površine otporne na prljavštinu;
  • linija proizvoda za udobno i bezbedno hvatanje;
  • proizvodi koji onemogućavaju razmnožavanje bakterija
  • komponente usklađene sa Evropskom direktivom Atex;
  • ESD linija proizvoda za rukovanje uz minimalan rizik od oštećenja.

 

Konkretni tipovi proizvoda u asortimanu su vrlo brojni i kreirani od kombinacije različitih materijala. Neki od njih su sledeći: elementi za rukovanje (ručni točkovi i poluge), stezna dugmad različitih vrsta, zatezne poluge, rukohvati, fiksne i obrtne ručice, kontrolni elementi, rotacione kontrole, elementi za indeksiranje, mašinski, zglobni i elementi za nivelisanje, šarke, bravice, stege, dodaci za hidraulične sisteme, stezne spojnice, točkići i magneti.


Svi proizvodi su dostupni, detaljno razvrstani i tehnički opisani u online katalogu.

 

elesa ganter predstavnistva

 

Prodaja Elesa+Ganter proizvoda na svetskom tržištu


Širok spektar artikala Elesa+Ganter, namenjen je prodaji na svetskom nivou, uz sjajno razvijenu prodajnu mrežu. Uz logističke centre, ogranke i predstavništa, omogućena je brza, efikasna i potpuno pouzdana dostava u najkraćem vremenskom roku, uz sve neophodne konsultacije i savetovanja. Ogranci Elesa+Ganter kompanije postoje u: Austriji, Španiji, Poljskoj, Kini, Češkoj, Indiji, Turskoj i Holandiji. Uz specijalizovane i ekspertne inženjere, kontinuirano se razvijaju nova tehnička rešenja uz detaljna istraživanja, analize i planove, koja se plasiraju širom sveta.


U slučaju da se javi potreba, kompanija kreira i prilagođenja rešenja proizvoda za svoje kupce. Zahvaljujući širokoj svetskoj pokrivenosti, omogućena je i logistička podrška, tehnička pomoć i postprodajne usluge klijenitma u svakom trenutku. Prodajno zajedničko ulaganje Elesa+Genter nudi svoju paletu proizvoda u Evropi, Aziji, Americi, Africi i Okeaniji, u velikom broju zemalja i svetski poznatim metropolama.


Elesa+Ganter proizvodi dostupni su putem online platforme uz brzu, efikasnu i bezbednu isporuku na željenu adresu. Budite slobodni i posetite web sajt za više informacija, a u okviru e-lager shop-a čeka vas bogat asortiman, uz sve opšte i tehničke informacije o svakom pojedinačnom artiklu. Svaki proizvod može se poručiti u bilo kom trenutku, i e-lager vam stoji na raspolaganju.