FLENDER- marka od poverenja

05.08.2020.

Kako su mašine postale deo naše svakodnevnice i imaju veliki uticaj na naš životni standard, operativni razvoj mašina iz dana u dan je sve bliži perfekciji, dok same mašine postaju dosta kompleksnije. Na izuzetno konkurentnom tržištu Flender je jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju komponenti mehaničkog pogona. Flender reduktori i Flender spojnice se izdvajaju kao posebno cenjeni zbog visokog nivoa kvaliteta, ali i izuzetno atraktivnog odnosa cene i kvaliteta.

 

Znajući da prilikom planiranja razvoja svako preduzeće želi najpouzdaniju opciju u svom poslovanju, Handler West kao partner Flendera u Srbiji, vam pruža mogućnost da izaberete dokazani kvalitet koji poseduju Flender spojnice i reduktori. Prodaja Flender proizvoda moguća je i putem slanja upita na našu e-mail adresu office@e-lager.rs gde takođe možete dobiti sve potrebne informacije.


Da biste nekome verovali potrebno je prvo da ga dobro upoznate.U samom početku Flender je proizvodio drvene remenice, da bi narednih decenija kompanija postala vodeći proizvođač zupčastih prenosnih rešenja. Nakon višegodišnjeg poslovanja pod jednim krovom, Flender postaje samostalna jedinica unutar Siemens kompanije kako bi se brže i efikasnije razvijala na izuzetno konkuretnom tržištu.

 

flender

 

Flender kao sinonim za pouzdanost

 

Danas Flenderov proizvodni program obuhvata širok asortiman pogonskih aplikacija i povezanih usluga, od kojih se posebno izdvajaju spojnice i reduktori. Prodaja i distribucija su savršeno uskladjeni kako bi proizvodi stigli do krajnjih korisnika.


Nakon dugogodišnjeg razvoja i osluškivanja potreba tržišta, Flender je razvio standardnu seriju reduktora za korišćenje u skoro svakoj oblasti mašinske tehnologije koja ima potrebu za prenosom električne energije. Ova oblast obuhvata jednostepene i višestepene reduktore, kao i spinalne i konusno-spinalne reduktore, a njihova osnovna podela je na industrijske, planetarne i SIP standardne planetarne reduktore. Različite vrste reduktora i modela imaju neograničen broj različitih modela sa obrtnim momentom od cca. 2000 do 2.600.000 Nm.

Kompaktan dizajn reduktora, izbor između horizontalne i vertikalne ugradnje, različiti tipovi ugradnje i jednostavno pričvršćivanje pomoću komponenti, pružaju vam maksimalnu fleksibilnost prilikom dizajniranja vašeg postrojenja.

Ništa manje važne, za kvalitetan i dugotrajan rad nekog mašinskog pogona, su Flender spojnice. Široka paleta vrlo elastičnih, fleksibilnih i hidrodinamičkih spojnica izuzetne torzione krutosti, različitih modela i veličina odgovoriće i najvećim izazovima. Sigurnost i pouzdanost u poslovanju su svakako najveće odlike Flender proizvoda. Flender spojnice kao komponente koje se najčešće upotrebljavaju i menjaju, dostupne su u celom svetu, ali i na našem sajtu. Ukoliko su vam potrebne spojnice možete nas kontaktirati, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti na pitanja.


Toliko verzija, a samo jedna originalna
Izuzetno dobra prodaja reduktora je rezultat posvećenog poslovanja Flender kompanije koja je u mogućnosti da ispuni skoro sve zahteve pogonske tehnologije u različitim primenama industrijskih i sirovinskih materijala.


Uspostavljeni kao industrijski standard, Flender reduktori i Flender spojnice se nalaze u upotrebi širom sveta i to u ključnim industrijama, kao što su:

  • Rudarstvo
  • Proizvodnja energije
  • Pomorski transport
  • Papirna industrija
  • Hrana i piće
  • Prenosni transport i dizanje
  • Energija vetra
  • Proizvodnja cementa

 

Poverenje koje je Flender stekao kod svojih korisnika, a koji mu se iznova varćaju, zasnovano je na dugogodišnjem iskustvu kupaca. Proizvedeni su s ciljem da pružaju najviši nivo pouzdanosti, bezbedan rad i visoku efikasnost. Ovo su ujedno i glavne odlike kojima se na tržištu izdvajaju Flender reduktori. Prodaja se može izvršiti u vidu pojedinačnog reduktora ili kao integrisani pogonski sistem, a ono što u određenim trenucima može biti presudno, brzo su dostupni širom sveta.


Ono što nas svakako vraća nekom proizvodu su njegove prednosti koje ga izdvajaju na tržištu. Kao kombinacija najnovije tehnologije najvišeg standarda kvaliteta koji već decenijama sa sigurnošću prenosi snagu na najbolji način, ne čudi nas što je prodaja reduktora u stalnom porastu.

 

Prodaja reduktora i spojnica


Kako bi našem tržištu pružio mogućnost korišćenja najkvalitetnijih industrijskih komponenti, odnosno velikim i srednjim proizvođačima koji za svoja mašinska postrojenja žele samo najbolje, Handler West je kao partner Flendera u Srbiji, u svoju ponudu uvrstio asortiman Flender proizvoda koji variraju od jedne komponente do pogonskih celina, a svoju primenu pronalaze u skoro svim industrijskim granama.


Ovi specifični proizvodi vrhunskog kvaliteta su vam sada na dohvat ruke, potrebno je samo da nam pošaljete upit putem e-mail adrese office@e-lager.rs ili pozovete na broj telefona 066/5744-628, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti i ukoliko je to potrebno, zajedno sa vama izabrati najbolje rešenje koje će unaprediti vaše poslovanje.