Predstavljamo vam nove skf ležajeve i y-ležajne jedinice za prehrambenu i druge industrije

04.10.2019.

Svetski lider u proizvodnji ležajeva i zaptivača, švedska kompanija SKF, upravo je predstavila svoja najnovija inovativna rešenja u proizvodnji ležajeva i Y-ležajnih jedinica. Poštujući ekološke, ekonomske, bezbedonosne i druge važne parametre, ovi patenti nalaze svoju primenu najviše u prehrambenoj, a potom i u svim drugim sličnim granama industrije.

 

Saznaj više

Cilindrično valjkasti ležajevi bez kaveza i igličasti ležajevi bez unutrašnje košuljice

17.10.2019.

Ovaj tip cilindrično valjkastih ležajeva izrađuje se bez kaveza, pa stoga imaju maksimalno mogući broj valjčića, čime se dobija kompaktni ležajni sklop („full complement cylindrical roller bearing“), koji može nositi vrlo velika opterećenja., dok igličasti ležajevi imaju relativno tanak spoljašnji prsten koji je oblikovan izvlačenjem. Ovi ležajevi se odlikuju vrlo malom visinom poprečnog preseka i velikom nosivošću.

Saznaj više

Loctite lepkovi - za sve što vam je potrebno

04.11.2019.

Potreban vam je kvalitetan super lepak? Ako ne znate kako da odaberete pravog proizvođača, najpre se dobro informišite, pa tek onda krenite u kupovinu. Nije isto kada lepite metal, staklo, drvo ili neku drugu površinu. Ali mi imamo rešenje za sve. Loctite lepak rešava sve probleme!

Saznaj više

Super precizni ležajevi i njihova primena

09.12.2019.

Svet se neverovatnom brzinom menja. Neke stvari koje u prošlosti nismo mogli da zamislimo, danas su moguće, a šta nas čeka u budućnosti, videćemo. Napredna tehnologija nam je danas dostupna, a holografski televizori, supersonični vozovi, veštačka inteligencija i leteći automobili čini se da će veoma brzo biti dostupni.

Saznaj više

Praktična primena ležajeva u vašem domu

16.01.2020.

Kada pogledate bilo koji predmet koji vam je u neposrednoj blizini, ležajevi su nešto što vam poslednje padne na pamet. Takođe, to je nešto bez čega savremeni život i industrija nisu zamislivi. Međutim, sve se to rasvetli kada prvi put dođete u priliku da u pretraživač ukucate “prodaja lezajeva”, “lezajevi katalog” ili “lageri online”. 

Saznaj više

Handler West partner Flendera u Srbiji

27.01.2020.

Tehnologija danas napreduje brže od očekivanog, a naš zadatak je da idemo u korak sa njom. Na taj način nećemo biti samo nemi posmatrači zbunjujućih promena, već aktivni korisnici inovacija koje nam svima olakšavaju svakodnevicu. 

Saznaj više