Važno obaveštenje u vezi vanrednog stanja

Poštovani klijenti,


U toku vanrednog stanja, HANDLER WEST i naša onlajn prodavnica e-lager.rs će raditi regularno, te vaše porudžbine možete slati isto kao i do sada. Trenutno na stanju imamo preko 7000 različitih vrsta ležajeva za sve vaše potrebe i u skladu sa tim nemamo problem sa dostupnošću robe sa lagera. Uvoz robe i dalje funkcioniše kako treba, za sada nije otežan usled novonastale situacije pa vam robu iz inostranstva i većinu stvari koje nemamo na stanju možemo obezbediti u roku od 7-10 dana.

Brza pošta sa kojom sarađujemo ima nove uslove poslovanja u toku vanrednog stanja, te se pošiljke preuzimaju do 11h svakog radnog dana. Ukoliko svoju porudžbinu pošaljete do tog vremena, ista će biti poslata istog dana. U suprotnom, pošiljka će biti spremna sutradan za isporuku. Takođe, robu možete preuzeti i u našem magacinu od 08-16h, svakog radnog dana, ali vas molimo da poštujete preporuke Ministarsva zdravlja i budete odgovorni i prema sebi i prema drugima.

 

Nove pogodnosti za firme!!!


Ukoliko ste firma koja nema svoj online shop ili imate problem sa svojim shopom, u mogućnosti smo da vam ponudimo saradnju sa našim online shopom. Možete nas kontaktirati putem kontakt forme na sajtu, poslati mejl na office@e-lager.rs ili nas pozvati telefonom 066 5744 628.


Naša platforma je napravljena tako da svaki pojedinačni kupac ili kompanija ima pregled kupovina i porudžbina u svakom trenutku, pa je idealna za sve firme čiji radnici u novonastaloj situaciji rade od kuće i imaju ograničen pristup informacijama.