FKL ležajevi - prodaja

FKL doo Temerin je proizvođač kotrljajućih ležajeva sa tradicijom u proizvodnji od 1961. godine. Fabrika se nalazi u Temerinu (Srbija), na površini od 17 hektara. Proizvodnu zonu čine dva proizvodna pogona ukupne površine 25.000 m2.

Sa jakim fokusom na poljoprivrednu industriju, FKL razvija i proizvodi sveobuhvatan asortiman rešenja za tanjirače, sejačice, valjke, balirke, kombajne i ostale tipove poljoprivrednih mašina. Na bazi naprednih laboratorijskih i terenskih testova FKL može da garantuje da je svaki pojedinačni proizvod dizajniran da radi i u najzahtevnijim radnim uslovima. FKL-ov visokokvalifikovani tehnički tim spreman je da implementira razne zahteve kupaca kako bi ponudio optimalno rešenje.

FKL je na više kontinenata prepoznatljiv kao proizvođač visokokvalitetnih ležajeva sa više od 200 referenci (proizvođača poljoprivrednih mašina koji u prvoj ugradnji koriste FKL ležajeve) i sa distributivnom mrežom rasprostranjenom širom sveta.


Na našoj online prodavnici dostupan vam je katalog lezajeva sa dimenzijama, koji vam pomaže da odaberete onaj koji odgovara vašim zahtevima. Ako vas dodatno zanimaju kuglični lezajevi, ili neki drugi proizvod sa našeg sajta, budite slobodni da nas kontaktirate.

Oznaka Proizvođač Dimenzije Dostupno Količina Cena bez PDV-a Pogledaj/Korpa
FKL / 5
+
-
83,33
NJ 2211 FKL 55 x 100 x 25 mm 0
+
-
1.053,33
SKF
FAG
TIMKEN
INA
KOYO
SBN
FKL
TORRINGTON
LOCTITE
CRAFT
ADDINOL
77 Lubricants
ELESA+GANTER