CODEX ležajevi - katalog ležajeva

Codex lezajevi su poznati širom sveta već duži niz godina. Tačnije, Codex je pouzdani dobavljač ležajeva i pogonskih elemenata od 1993. godine, sa više od 400 distributera i 160 OEM kupaca u više od 40 zemalja širom sveta.

Vršimo 3-fazni pregled ležajeva u skladu sa ISO standardima koji garantuju besprekorne performanse. ,,In-house" laboratorijske inspekcije Codeax-a u Evropi i na istoku omogućavaju nam da budemo brzi, fleksibilni i agilni prema zahtevima tržišta i klijenata.

Кonstantna težnja za najboljim odnosom cene i učinka za naše kupce je sama suština naše kompanije. Snabdevamo sopstvene brendove Codex Extreme i Codex MSC kao i druge svetski poznate brendove kao što su NTN/SNR, FК, Rexnord i drugi.

Pomaganje proizvođačima u razvoju proizvoda nestandardnih kvalitetnih delova i brze modifikacije i proizvodnje nestandardnih veličina je naša strast. Naše iskustvo, znanje, Codex lezajevi i globalna partnerska mreža učiniće da vaš sledeći veliki projekat izgleda kao jednostavan zadatak.

Obezbeđujemo vam delove koji pokreću poslovanje napred. Ukoliko su vam potrebni lezajevi, prodaja na e-lageru je zagarantovana, kao i sam kvalitet proizvoda.

U našoj ponudi postoje različite dimenzije lezajeva, što će vam pomoći da se odlučite tačno za one koji su vam potrebni. Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate.

Oznaka Proizvođač Dimenzije Dostupno Količina Cena bez PDV-a Pogledaj/Korpa
6006 CODEX 30 x 55 x 13 mm 0
+
-
230,83
6303 2Z CODEX 17 x 47 x 14 mm 0
+
-
152,50
SKF
FAG
TIMKEN
INA
KOYO
SBN
FKL
TORRINGTON
LOCTITE
CRAFT
ADDINOL
77 Lubricants
ELESA+GANTER