ASKUBAL

Askubal je vodeći nemački proizvođač krajeva šipki, sferičnih ležajeva, kućišta, čeličnih kuglica, kotrljajućih ležajeva i spojnica sa opružnim vijcima. U kombinaciji sa najnovijim internim i automatizovanim proizvodnim tehnikama, Askubal je u stanju da proizvede više od 6000 standardnih verzija, kao i specijalno dizajnirane komponente i svi proizvodi su u skladu sa standardima kvaliteta DIN EN ISO 9001.

Sve naše serije proizvoda su ekskluzivni brendirani proizvodi najvišeg kvaliteta na koje se kao korisnik uvek možete osloniti. Kvalitet brenda naše fabrike kugličnih ležajeva i drugih pomenutih proizvoda daje vam sigurnost i odlučujuću prednost u radu. U tu svrhu, posvećujemo ogromne napore komponentnom istraživanju, testiranju i razvoju. Svesni smo da mnogi poznati proizvođači postavljaju naše proizvode u osetljivim područjima izloženim velikom opterećenju. Naša filozofija važi i za ove slučajeve: kvalitet našeg brenda čini vaš brend jakim!

Кada su vam kuglični ležajevi kvalitetni, ili možda neki drugi koje primenjujete u svojoj industriji, onda će i vaš rad biti znatno efikasniji.

Dug životni vek i izvrsnost su ključne karakteristike ASК proizvoda. A ukoliko vas zanimaju ASK klizni ležajevi, otkrijte našu bogatu ponudu. Prodaja ležajeva i drugih proizvoda kod nas je sigurna, a kvalitet proizvoda - zagarantovan.

Oznaka Proizvođač Dimenzije Dostupno Količina Cena bez PDV-a Pogledaj/Korpa
S 12 D ASKUBAL 12 x 30 x 16 mm 0
+
-
2.808,33
SKF
FAG
TIMKEN
INA
KOYO
SBN
FKL
TORRINGTON
LOCTITE
CRAFT
ADDINOL
77 Lubricants
ELESA+GANTER